OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI 29 EKİM CUMA GÜNÜ

SAYIN VELİLER,

29 Ekim 2021 Cuma günü saat: 11.15'de Münevver Öztürk Ortaokulu Okul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul Toplantısı, okulumuz spor salonunda yapılacaktır. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde Genel Kurul Toplantısı 05.11.2021 Cuma günü aynı yer ve saatte gerçekleşecektir.

Katılımlarınızı bekler, saygılar sunarım.

Belgin GÜRER KAVAS

Okul Aile Birliği Yönetimi                                                                Okul Müdürü

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

GÜNDEM MADDELERİ

1-      Açılış, yoklama.

2-      Saygı duruşu ve İstiklal Marşı.

3-      Açık oylama ile üye veliler arasından bir divan başkanı ile üye seçiminin yapılması.

4-      Okul Aile Birliği Başkanının Genel Kurul Açılış Konuşması.

5-      2021-2022 dönemine ait Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunması, görüşülmesi ve ibraya sunulması.

6-      2021 2022 dönemine ait Denetim Kurulu raporunun okunması, görüşülmesi ve ibraya sunulması.

7-      Yönetim ve Denetleme Kurulu seçimleri için aday listelerinin belirlenmesi ve DİVAN'a sunulması.

8-      Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu ve Denetleme Kuruluna asıl ve yedek üyelerin açık oylama ile seçilmesi.

9-      İhtiyaçların giderilmesine yönelik Okul-Aile Birliği Yönetim Kurulunun yetkilendirilmesi.

10-  Dilek ve Temenniler.

11-  Kapanış.

Belgin GÜRER KAVAS

Okul Aile Birliği Yönetimi                                                               Okul Müdürü

Yayın: 13.10.2021 - Güncelleme: 21.10.2021 09:39 - Görüntülenme: 250