Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş Yıldönümü kutlama haftasında ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyetle ilgili söylediği ifadelerin Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından dile getirilerek hazırlanan videomuzu gururla sunarız. İyi seyirler...

Ekm

12 Nisan'da Ata'nın huzurundaydık.

ATA'MIZI SAYGI VE ÖZLEMLE ANDIK

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde saygı ve özlemle andık.

Okulumuz bahçesinde 09.05'te siren sesi eşliğinde saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşımız söylendi. Törenin kalan kısmı kapalı spor salonunda devam etti.

Okulumuz Türkçe Öğretmenleri Cennet ÜZELPINARLI Melek AKYOL KOÇAK, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Serap AKTAŞ, Görsel Sanatlar Öğretmeni Ayışıl ÇEVİK Müzik Öğretmeni Zahide Betül ÜLKE'nin hazırladıkları program izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Programda; günün anlamını belirten konuşma, Ata'nın huzuruna karanfil bırakma etkinliği ile Müzik öğretmenimizin seslendirdi Yiğidim Aslanım ezgisi,Melek Akyol Kocak'in Bir Resim Yap Çocuğum şiirini okuması, 5/A sınıfı öğrencilerinin sunduğu gösteri, 7. Sınıfların hazırladığı orotoryo ve Müzik öğretmenimizin hazırladığı koro ile devam etti.

Programın hazırlanmasında ve sunumunda emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz.

Ata'mızın bize bıraktığı ışık, yolumuzu aydınlatmaya devam etmektedir. Bu ışık sadece yolumuzu değil, içimizi de ısıtıp aydınlatmaktadır. Onun aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyor ve ona sonsuz saygılarımızı sunuyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıl dönümünü okulumuzda büyük bir coşkuyla kutladık. Öğrenci ve velilerimizin büyük ilgi gösterdiği törenimiz saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Okul Müdürümüz Belgin Gürer KAVAS, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Öğrencilerimiz şiirler okudu, halk oyunları sergilediler. Okul korosunun birbirinden güzel marşlarina öğretmen, veli, öğrencilerimiz hep bir ağızdan eşlik ettiler. Öğretmenlerimiz Devrim, AKSU, Zahide Betül ÜLKE, Hülya KARABULUT, Ayışıl ÇEVİK ve Melek Akyol KOÇAK'ın hazırladığı program izleyen herkese büyük bir gurur, sevinç, mutluluk yaşattı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Cumhuriyeti kuran ve bizlere emanet eden Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ile silah arkadaşlarına saygı ve minnetimizi sunarız.