Münevver Öztürk Ortaokulu

Adres
Koru Mahallesi 2598. Sokak No 10 Çayyolu Metrosu Son Durak Çayyolu Çankaya / Ankara
Vizyon
VİZYONUMUZ: Geçmişin deneyimi ve geleceğin öngörüsüyle hareket ederek; ufku geniş, yeniliklere açık bir eğitim anlayışı ile akıllı çağdaş ve dinamik bir okul olmak ve çocuklarımızın hayallerine ulaşmasını sağlarken ülkemizin hedeflerini gerçekleştirebilecek nesiller yetiştiren öncü bir okul olmaktır.
Misyon
MİSYONUMUZ: Kariyerini geliştiren, mesleğini seven, çalışma hayatında mutluluğu özümseyip bunu mesleğine yansıtabilen ve öğrencilerine yaşatabilen, öğrencinin istek ve ihtiyaçlarını dikkate alan öğretmenlerle, ulusal ve evrensel değerlere sahip, özgüvenli, mutlu, öz denetimi yüksek, öğrenmeye açık, katılımcı, çözümcül, üretken, azimli, başarılı ve mutlu bireyler yetiştirebilmek için varız.
Kütüphane Kitap Sayısı :1955
Öğretim Şekli :Normal (Tekli)
Kalorifer (Doğalgaz)
Ulaşım
Metro : Okulumuz Çayyolu Metrosu son duraktadır. Son durağa 100 mt mesafede cami ve sağlık ocağı yanında... Kızılaya metro ile ulaşımı 20 dk. Dolmuş : Denizciler Cad. Sıhhiye Köprüsü üstü, Aşti güzergahını takip eden Mesa - Koru Sitesi Ümitköy dolmuşları
Okulumuzdan Çayyolu´nun tüm semtlerine, ayrıca Bağlıca´ya servis bulunmaktadır.