ANKARA / ÇANKAYA - Münevver Öztürk Ortaokulu

Şbt

Okulumuz öğrencileriyle 20 Şubat 2020 Perşembe günü Arcadium Sinemalarında Türkler Geliyor filmine gittik. Çok eğlendik, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Şbt

Ulusal Ajans destekli, Comenius Okul Ortaklıkları ´Sağlıklı Çocukluk,Güzel Yaşam´ projesi kapsamında 25 Ocak - 01 Şubat 2015 tarihleri arasında İspanya´yı ziyaret ettik.

Ara

Öğrenciler; 2013-2015 yılları arasında yürütülmekte olan, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Hayatboyu Öğrenme Programı Comenius Okul Ortaklıkları faaliyeti kapsamında okulumuzun da ortak olduğu, 'Sağlıklı Çocukluk, Güzel Yaşam' projesi kapsamında yapılacak olan yurt dışı proje toplantılarına katılabilmesi için seçim mektubu

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşku içinde kutlandı

Ekm

Ulusal Ajans destekli, Comenius Okul Ortaklıkları ´Sağlıklı Çocukluk,Güzel Yaşam´ projesi kapsamında 05-12 Ekim 2014 tarihleri arasında İtalya´yı  öğretmenler ve öğrencilerimiz ziyaret etmişlerdir.